Доставка

Всяка поръчка се потвърждава по телефона от наш служител. Всички поръчки се потвърждават и изпращат в рамките на до 2-3 работни дни.

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ /заплащате поръчката при получаването и/ или по банков път. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ или SPEEDY. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт/Speedy като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително, според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ/Speedy. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.

 

Цената за доставка е в зависимост от теглото на пратката и сумата на наложения платеж.
Тел. 0877 291 816

 

Клима Трейд БГ ЕООД
МОЛ: Петко Кънев
ЕИК: BG202123085
адрес: гр. Плевен , ул. Лозенка 60
банкова сметка: BG60STSA93000028592088